Cum Să Faci Bani La Ruletă

December 1, 2019 regrul

Mulţi dintre jucătorii la ruletă se bazează pe noroc sau pe întâmplare atunci când se joacă în cazino-uri. Asta cu toate că îşi doresc să facă bani la ruletă de fiecare dată.

Pe măsură ce se joacă la ruletă în mintea lor apare o întrebare care îi macină, şi anume cum să faci bani la ruletă?

Din păcate, există foarte mulţi care pierd enorm la acest joc şi nu se învaţă minte niciodată.

Continuă să piardă la ruletă şi testează tot felul de strategii de joc puerile. Aceste strategii de ruletă mai mult îi păgubesc decât îi îmbogăţesc.

De fapt, treaba cu toate strategiile la ruletă este că sunt compromise atunci când nu este înţeles secretul la ruletă.

Ideile de combinaţii la ruletă care sunt prezentate sub forma strategiilor comune pe internet precum Martingale, Labouchere sau D’Alembert sunt ineficiente pe termen lung.

Aceste strategii funcţionează numai în măsura în care cunoaşteţi cum funcţionează ruleta. Adică numai dacă ştiţi secretul.

bani pe net - poză masă ruletă
Sursă foto: pixabay.com

Poţi face bani la ruletă cu strategia Martingale?

Dacă cauţi pe internet după cuvintele cheie bani la ruletă, este imposibil să nu găseşti strategia de joc numită Martingale, sau variante ale acesteia.

Sunt foarte mulţi youtuberi care prezintă această strategie ca o metodă sigură de a face bani pe net.

Unii dintre ei au un interes ascuns pentru care fac acest lucru. Vezi mai multe despre ce vreau să spun în articolul: Cum să bat ruleta .

De-a lungul timpului au fost create mai multe variante ale strategiei Martingale.

În esenţă, jocul la ruletă cu strategia Martingale presupune să joci pe una dintre cele două culori (roşu – negru). Dacă pierzi primul pariu, următorul dublezi suma anterioară, şi tot aşa.

Chiar dacă se pot face câţiva bani în această variantă, totuşi este foarte riscant pe termen lung. Există riscul ca dublajul să fie din ce în ce mai mare şi, astfel, să pierzi toţi banii.

În plus, se poate atinge foarte uşor limita de joc a meselor de cazino. Astfel, nu se mai poate dubla, ceea ce conduce la pierdere.

Strategia Martingale nu te ajută să faci bani la ruletă de fiecare dată deoarece orice câştig îţi aduce o singură unitate pe plus iar pierderile sunt mult mai mari.

Pontul secret de bani la ruletă

Atunci când te joci la ruletă este foarte importantă psihologia pe care o ai. Dacă tu crezi că nu poţi câştiga, atunci mai bine nu te joci.

Dacă crezi că nu există nicio modalitate de câştiga la ruletă, atunci ai dreptate. Ceea ce crezi este adevărat pentru tine!

Dar nu înseamnă că este adevărat şi pentru ceilalţi.

Eu nu am acceptat acest mit pe care l-am auzit de mii de ori în viaţa mea.

Când mă jucam în cazino şi vroiam să fac primii bani la ruletă, toţi cei din jurul meu nu credeau că acest lucru este posibil.

Încercau să mă descurajeze ori pur şi simplu mă credeau un nebun.

La începuturile mele, am investit mulţi bani în ruletă. Am studiat foarte multe programe care există pe internet în acest domeniu şi am citit zeci de cărţi despre ruletă. Am pierdut mult, dar…

Am căutat cu perseverenţă modalităţi de a bate ruleta şi de a faci bani pe net din cazino-uri.

Nu m-am dat bătut chiar dacă nu era nimeni în jurul meu care să creadă în visul meu: acela de a înţelege jocul şi de a face bani la ruletă.

Şi pentru că Universul îi răsplăteşte pe cei îndeajuns de perseverenţi…

Am descoperit secretul la ruletă

bani la ruletă - poză bani
Sursă foto: pixabay.com

După 15 ani de sacrificiu financiar, moral şi fizic am reuşit. Am avut revelaţia pe care o are orice om care studiază îndeajuns o problemă, cu credinţă şi perseverenţă, pentru a găsi soluţii.

Am reuşit să fac primii 50 de dolari din cazino, primii bani la ruletă care reprezentau un câştig.

Din acel moment am ştiut că voi reuşi să fac şi mai mulţi bani la ruletă. Şi asta am făcut de atunci şi până acum.

Am găsit răspunsul la întrebarea cum să fac bani pe net. Te-ar putea interesa şi articolul Cum să fac bani .

După ce am înţeles cum funcţionează ruleta am adunat toate descoperirile mele şi am creat un Dvd care se numeşte Anatomia Ruletei.

Aici prezint secretul la ruletă şi îţi arăt formule şi strategii la ruletă care funcţionează de fiecare dată când te joci.

Cu ajutorul acestor descoperiri am reuşit să câştig la ruletă mulţi bani. În prezent sunt milionar şi câştig aproape 15.000 de lire sterline lunar.

Studenţii mei fac bani la ruletă

Clienţii mei sunt mulţumiţi de ceea ce am descoperit. Cu ajutorul secretului la ruletă ei câştigă în mod constant.

Aceste combinaţii la ruletă pe care le-am creat sunt 100% sigure şi pot ajuta pe oricine să câştige, chiar dacă nu este familiarizat cu acest joc.

După ce intri în posesia produsului meu, îl vei studia o perioadă şi apoi vei fi iluminat. Vei înţelege cum să faci şi tu bani la ruletă.

Spre deosebire de concurenţă, eu sunt foarte transparent. Nu mă ascund! Am mai multe canale de youtube şi website-uri unde mă prezint. Aveţi la dispoziţie datele mele de identitate şi orice informaţie despre mine. În acest fel vă ofer o dovadă clară de onestitate.

Mai mult decât atât, am sute de video-uri cu sesiunile mele dar şi ale studenţilor mei, în care ne vezi cum facem bani la ruletă. Poţi vedea câteva aici: SESIUNI REALE DE JOC.

Vino pe canalele mele de youtube, urmăreşte cu atenţie câteva video-uri de-ale mele şi te vei convinge de ceea ce spun.

De asemenea, poţi intra pe www.regrul.com unde poţi vedea şi mai multe video-uri cu sesiunile mele.

Dacă vrei să vezi şi tu cum fac bani la ruletă, contactează-mă şi îţi voi oferi toate informaţiile de care ai nevoie.


Îţi mulţumesc pentru timpul acordat acestui articol. Te rog să-i dai un like şi să îl distribui şi prietenilor tăi pentru a-i ajuta să câştige bani la ruletă.

Mai jos îţi arăt o sesiune câştigătoare la ruletă:

Articole care te-ar putea interesa: Cum să bat ruleta, Cum să fac bani, Strategii la ruletă. Articol creat de Adrian.