Dezavantajele Strategiilor La Ruletă

January 17, 2020 regrul

Fac acest articol pentru toţi cei interesaţi de strategii ruletă care îşi doresc să câştige la acest joc. Va fi un articol mai lung decât celelalte însă merită să îl citiţi până la final ca să aflaţi dedesubturile celor mai comune strategii de joc la ruletă.

Ruleta online este un joc cu o tradiţie interesantă şi prezintă un miraj aparte faţă de celelalte jocuri de noroc.

La o simplă căutare pe internet după cuvintele strategii ruletă putem observa diferite reclame ale cazinourilor online şi câteva metode de joc celebre.

În acest articol îţi voi prezenta cele mai cunoscute strategii de ruletă pe care le puteţi găsi gratuit pe internet.

De asemenea, vă voi indica care sunt dezavantajele strategiilor de joc comune la ruletă şi ce puteţi face ca să câştigaţi pe termen lung.

De la început trebuie să aveţi în vedere că aceste strategii au fost create de unii matematicieni sau cercetări ai jocurilor de cazinouri.

Mai mult decât atât, unele dintre aceste strategii pot fi folosite şi la alte tipuri de jocuri, cum ar fi pariuri sportive, blackjack sau tranzacţionări la bursă.

Te-ar putea interesa şi articolul Cele mai bune jocuri cu bani.

Prezentare Strategii Ruletă Comune Pe Internet

De-a lungul timpului au fost promovate în mediul online mai multe strategii de joc la ruletă.

Sub o formă sau alta, promotorii acestor metode de joc au încercat să susţină că au descoperit secretul prin care poate fi învinsă ruleta.

Astfel, folosindu-se de strategii celebre mediocre au încercat să promoveze diferite cazinouri online.

Chiar şi managerii cazinourilor îşi fac reclamă sub paravanul promovării strategiilor de joc la ruletă.

Astfel, promiţând câştiguri fabuloase cu ajutorul unor metode de joc tradiţionale, vă determină să vă înscrieţi pe diferite platforme online şi să acceptaţi bonusuri.

După aceea, soarta vă este pecetluită pentru că vă înscrieţi prin intermediul linkurilor de afiliaţi ai cazinourilor şi toate pierderile voastre se transformă în comisioanele lor.

Mai mult decât atât, îmbătaţi fiind de mirajul unor câştiguri facile începeţi să jucaţi aplicând strategii de joc complicate şi cu şanse mici de câştig.

Pentru aceste motive, vă voi explica în acest articol motivele pentru care fiecare dintre aceste strategii ruletă nu sunt profitabile.

Citeşte şi Bonusurile în cazinouri – ce trebuie să ştiţi despre ele.

Voi prezenta pe scurt următoarele strategii:

  • Strategia Martingale;
  • Strategia bazată pe şirul lui Fibonacci;
  • Schema Biarritz;
  • Strategia D’Alembert;
  • Strategia Labouchere;
  • Sistemul James Bond;
  • Strategia Ecart;
  • Teoria haosului;
  • Strategia contrariul ultimului rezultat;
strategii ruletă - poză ruletă
Sursă foto: Pixabay.com

Strategii ruletă – Strategia Martingale

Pe scurt, strategia Martingale presupune să pariaţi o unitate pe culorile roşu-negru sau pe secţiunile par-impar ale mesei de joc. Astfel, dacă pariaţi o unitate veţi câştiga două unităţi. Cu alte cuvinte, dacă pariaţi 1 Ron pe culoarea roşu şi iese câştigătoare veţi obţine 2 Ron.

Din aceştia se va scădea investiţia de 1 Ron şi veţi avea un profit efectiv de 1 Ron.

Problema apare în situaţia în care pariul este necâştigător.

Astfel, la fiecare pariu necâştigător se dublează suma pariată anterior.

De exemplu, dacă aţi pariat 1 Ron pe roşu şi iese câştigătoare culoarea negru, următorul pariu veţi paria 2 Ron tot pe roşu.

Dacă la următorul spin iese câştigătoare tot culoarea neagră, veţi paria în continuare 4 Ron pe culoarea roşu. Şi tot aşa.

Formula de pariere va fi 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, etc.

După cum se poate observa, folosind această strategie există riscul să investiţi foarte mulţi bani şi să nu vă recuperaţi pierderile.

După ce câştigaţi, veţi recupera investiţia făcută şi veţi fi pe plus cu o singură unitate.

Prin urmare, atâta investiţie pentru o singură unitate pe plus!

Un alt dezavantaj al strategiei martingale este că dublând pariul se poate atinge cu uşurinţă limita mesei de joc. Odată atinsă această limită, nu se mai poate dubla pariul şi astfel veţi pierde pentru că veţi fi nevoiţi să vă opriţi din a dubla pariul.

În practică, s-a întâmplat ca aceeaşi culoare să iasă şi de 15 ori consecutiv, astfel că şansele să întâmpinaţi o negativă cu această strategie sunt foarte mari.

Te-ar putea interesa şi articolul Procentul de câştig la cazinouri.

Strategia bazată pe Şirul lui Fibonacci

Această strategie de joc la ruletă se bazează pe faptul că miza următorului pariu este formată din suma precedentelor două pariuri.

De exemplu, să presupunem că pariaţi pe secţiunea impar a mesei de ruletă.

Pariaţi o unitate pe impar, pariul este necâştigător. Pariaţi din nou o unitate, pariul este necâştigător. Al treilea pariu, pariaţi două unităţi. Apoi 3 unităţi. Apoi pariaţi 5 unităţi. Aţi prins mecanismul.

Formula de pariere la Şirul lui Fibonacci este: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 33, 54, 87, 141, etc.

În momentul câştigului, veţi recupera pierderea şi veţi fi pe plus câteva unităţi.

Această strategie de joc la ruletă este mai sigură decât strategia Martingale însă poate deveni la fel de riscantă.

Dacă jucaţi la mese cu limită de pariere mică, puteţi atinge aceste limite pe secţiunile de pariere.

Totuşi, dacă veţi cunoaşte secretul la ruletă această strategie poate deveni extrem de eficientă la jocul pe duzine sau pe coloane.

Strategii ruletă – Schema Biarritz

Această strategie de joc la ruletă presupune să pariezi o unitate pe un număr ales la întâmplare. Menţineţi pariul timp de 35 de spinuri. La al 36-lea spin dublaţi pariul.

Această strategie de joc se bazează pe faptul că la o unitate pariată pe un număr plin puteţi câştiga 36 de unităţi.

Schema Biarritz este mai sigură decât precedentele strategii de joc la ruletă întrucât nu investiţi rapid o sumă mare de bani în pariu.

Totuşi, în funcţie de norocul dumneavoastră puteţi aştepta mult timp înainte să iasă numărul ales.

În plus, profitul poate fi destul de mic dacă numărul respectiv iese câştigător relativ târziu.

Mai mult decât atât, dacă nu cunoaşteţi eroarea ruletei, numărul pariat poate să nu se joace câteva zeci de spinuri şi astfel să pierdeţi banii.

Pe de altă parte, dacă veţi aplica secretul la ruletă, strategia Biarritz poate căpăta şanse de reuşită de peste 95%. Vă explic mai multe în dvd-ul Anatomia Ruletei.

Metode de joc la ruletă: Strategia D’Alembert

Cu acest sistem, se pariază pe secţiuni cu cotă 2, cum ar fi roşu-negru sau par-impar.

În principiu, această strategie presupune să măriţi miza atunci când pierdeţi şi s-o micşoraţi atunci când câştigaţi.

De exemplu, să presupunem că vom paria 1 Ron pe culoarea roşu. Dacă pariul este pierdut, la următorul spin vom paria 2 Ron pe aceeaşi culoare. Când următorul pariu este tot pierdut, vom mări miza la 3 Ron pe aceeaşi culoare.

În situaţia în care vom câştiga la următorul spin, reducem miza la 2 Ron pe aceeaşi culoare.

Această strategie de joc nu este profitabilă întrucât se bazează mai mult pe noroc şi mai puţin pe statistici.

În situaţia unei serii lungi de rezultate opuse pariului, puteţi ajunge cu uşurinţă să pierdeţi depozitul.

Strategia Labouchere

Potrivit acestei strategii de joc la ruletă, se notează un şir de numere, cum ar fi de exemplu:

10, 10, 20, 20, 20, 10, 10.

Astfel, miza primului pariu va fi egală cu suma primului şi ultimului număr. Dacă pariul este câştigător, cele două numere sunt şterse din şir. Dacă pariul este pierzător, suma va fi adăugată la sfârşitul şirului.

Cu această strategie ajungeţi să aveţi profit când reuşiţi să ştergeţi toate numerele din şir. Aceasta poate dura mult timp.

Totuşi această strategie, deşi ţine de matematică, poate fi păgubitoare dacă nu cunoşti secretul la ruletă.

În esenţă, depinde mult de noroc şi dacă prindeţi o serie negativă lungă riscaţi să lungiţi foarte mult jocul şi să pierdeţi depozitul.

Strategii ruletă: James Bond

Această strategie are o probabilitate de câştig destul de mare.

Pe scurt, dacă începi cu 40 de Ron, vei paria 28 Ron pe numerele 19-36 unde aveţi o cotă 2. În acelaşi timp, veţi paria 10 Ron pe numerele 13-18 unde veţi avea o cotă de 6. De asemenea, veţi paria 2 Ron pe numărul 0, unde veţi avea o cotă de 32.

Astfel, oricare dintre aceste opţiuni va ieşi câştigătoare veţi ieşi în profit.

Totuşi, dacă nu veţi câştiga, veţi fi nevoiţi să dublaţi şi să aplicaţi sistemul martingale, ceea ce vă va conduce rapid către eşec.

Aceasta este o strategie complicată şi, deşi acoperă multe secţiuni ale mesei de ruletă, există riscul destul de ridicat să pierdeţi.

Strategii Ruletă – Strategia Ecart

În esenţă, această strategie presupune că după obţinerea unor rezultate asemănătoare există şansa obţinerii rezultatului contrar.

Cu alte cuvinte, dacă câteva spinuri la rând iese culoarea roşu, există şansa ca următorul spin să iasă câştigătoare culoarea negru.

Astfel, puteţi aştepta câteva spinuri şi când observaţi că aceeaşi culoare a ieşit consecutiv de mai multe ori să pariaţi culoarea opusă. În general la 3-4 spinuri în care iese aceeaşi culoare, puteţi paria culoarea opusă.

Totuşi, aceasta este numai o presupunere că ruleta funcţionează în acest fel.

În realitate, algoritmul ruletei nu ţine cont de această strategie. Se poate întâmpla să iasă aceeaşi culoare chiar şi 15 spinuri consecutive.

În acest fel, este evident că folosind această strategie vă puteţi supune unui risc major de a pierde banii.

Strategii ruletă – Teoria Haosului

Această strategie de joc la ruletă presupune să analizezi cu atenţie viteza cu care bila este lansată şi viteza de rotaţie a roţii de ruletă.

În funcţie de aceasta se pot face anumite predicţii cu privire la locul în care va cădea bila pe ruletă, în funcţie de anumite calcule.

Nişte cercetători au studiat această strategie şi au constatat că prezintă şanse măricele de câştig. Totuşi, aceasta presupune să fiţi atenţi la mişcările roţii de ruletă iar asta poate fi destul de relativ.

În realitate, din punctul meu de vedere această strategie este fără suport ştiinţific întrucât ruleta funcţionează după algoritmi prestabiliţi.

Strategia contrariul ultimului rezultat

Această strategie presupune că după un şir lung de rezultate identice este posibil să apară rezultate contrare. Oarecum se aseamănă cu strategia Ecart.

Spre exemplu, dacă timp de cinci spinuri consecutive a ieşit culoarea roşu este foarte probabil că în următoarele spinuri va ieşi câştigătoare culoarea negru.

Totuşi, aceasta nu reprezintă decât o probabilitate şi, astfel cum am menţionat anterior, riscurile sunt mari.

Aceasta întrucât există posibilitatea ca acelaşi rezultat să fie identic timp de câteva zeci de spinuri.

Mai mult decât atât, chiar dacă următorul spin este posibil să apară culoarea opusă, la cel de-al doilea spin ruleta poate da din nou culoarea precedentă câteva mâini.

Strategii ruletă în baza secretului la ruletă

strategii ruletă - poză ştampilă
Sursă foto: Pixabay.com

În concluzie, nu vreau să afirm că aceste strategii nu pot fi eficiente. Astfel cum aţi văzut, fiecare dintre acestea au şanse variate de câştig.

Cu toate acestea, niciuna dintre aceste strategii nu vă garantează succesul pe termen lung.

Unele dintre acestea pot eşua încă de la prima sesiune de joc.

Eu am studiat ruleta şi am descoperit eroarea pe care o face. Bazându-mă pe asta am creat produsul Anatomia Ruletei, care este un pachet de strategii create în baza secretului la ruletă. Cu acestea puteţi câştiga într-o proporţie de peste 95% din cazuri.

În concluzie, ruleta online poate fi învinsă doar dacă cunoaşteţi foarte bine cum funcţionează algoritmii jocului şi dacă respectaţi regulile jocului.

Orice strategie este sortită eşecului dacă nu înţelegeţi secretul în baza căruia se desfăşoară jocul.

Totuşi, strategiile mele funcţionează pentru că sunt create în baza erorii pe care o face orice ruletă online din lume. De aceea, ele nu sunt strategii mediocre.

Mai mult decât atât contează foarte mult calculele matematice şi disciplina de joc, iar despre acestea vă voi vorbi pe larg în cuprinsul dvd-ului Anatomia Ruletei.

Mai mult, strategiile create de mine funcţionează şi la ruletele din cazinourile reale, nu doar la cele online.

În definitiv, toate ruletele de cazinouri funcţionează în baza aceluiaşi mecanism şi toate fac aceeaşi eroare care poate fi folosită de jucători pentru a face bani.


Îţi mulţumesc pentru interesul acordat acestui material. Te rog să dai un like şi să distribui această postare pentru a-i ajuta şi pe alţii să înveţe despre jocul de ruletă.